Sfaturi

Frigider-Lada frigorifica auto

Cum alegem lada frigorifica auto potrivita

Frigider-Lada frigorifica auto face mentinerea alimentelor proaspete si a bauturilor reci . O lada frigorifica, auto pentru masina va rezolva foarte usor aceasta problema pentru tine. Cand vine vorba de pastrare la rece pe durata unei excursii lungi, o lada frigorifica portabila e cea mai buna optiune.Aceasta deoarece iti mentine bauturile reci si preparatele fresh timp de mai multe zile. De asemenea, poate fi incarcata usor de la orice sursa de curent, direct de la bateria masinii.

Daca esti iubitor de campinguri sau plimbari de vara, recomandam o lada frigorifica .Aceasta are mai multe functii de racire si incalzire pentru o gama mai variata de preparate. Caracteristica esentiala pe langa functia de conservare la rece. Pe Dayov.ro iti poti alege online mini lada auto preferata dintr-o multime de modele pentru in perioadele calde de vara. Aici ai acces la oferte pentru toate buzunarele, la un raport calitate – pret greu de gasit in alte magazine.

Ce functii si caracteristici au lazile frigorifice auto

Pentru a asigura mentinerea unei temperaturi constante, iti recomandam sa alegi o lada frigorifica auto cu compresor. De regula, acest compresor este asemanator cu cel al unei lazi frigorifice pentru bucatarie si face ca lada frigorifica auto sa fie mai fiabila si mai silentioasa. De asemenea, orice dispozitiv de racire necesita un freon, astfel incat lazile frigorifice auto cu freon favorizeaza mentinerea bauturilor la o temperatura foarte rece, chiar si pana la cateva zile. In plus, acestea se încadreaza într-o clasa energetica cu un consum redus si se incarca foarte rapid.

Lada frigorifica auto are un sistem de racire dinamic cu ajutorul unui mic ventilator. Alimentele se pastreaza proaspete mai mult timp in acest fel.Nivelul de umiditate este controlat mai precis. Temperatura interna revine mai repede la normal dupa deschiderea usilor.

Este ideala pentru drumetii,pescuit,iesire in natura,si nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *