Cum platesc?

PRETURI
Toate produsele sunt cu preturi finale și conțin TVA, insa nu conțin cheltuielile de transport. In momentul confirmării comenzii prețul stabilit de consultantul de vânzări va fi același cu cel de pe factura.
PLATA CU CARDUL
Pe site-ul nostru puteti plati in siguranta si cu oricare din cardurile inrolate in sistemul 3dSecure, emise de MasterCard sau Visa. Plata se va face prin intemediul platformei EuPlatesc.ro. Aceasta ofera servicii gratuite detinatorilor de card care au un card bancar emis în Romania (domestic sau international). Orice detinator de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale romanesti în conditiile în care banca emitenta ii permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” si/sau „Mastercard IdentityCheck”, detinatorul de card are posibilitatea de a-si defini o parola personala care ii va confirma identitatea si proteja datele cardului impotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.
CONDITII TRANSPORT GRATUIT
Transportul este gratuit la toate produsele ce depasesc  399 lei,dar cu limita de greutate de 10 kg,iar la produsele ce depasesc 10 kg(lada frigorifica auto 130l=48kg cu ambalaj),costul transportului va fi comunicat, in urma simularii de cost in sistemele firmelor de curierat.
DESCHIDERE COLET
Serviciul deschidere colet poate genera costuri supliemntare, dar acestea sunt binevenite. Nu oferă insa posibilitatea de a testa produsul ci doar verificarea acestuia pentru spărturi, rupturi, etc. iar acolo unde apar aceste daune este de recomandat refuzarea coletului și completarea unui proces verbal in prezența curierului. Orice reclamație ulterioară legata de cele de mai sus nu se ia în considerare.

Coș
Sign in

No account yet?

Menu
Shop
0 Wishlist
My account