Afișez toate cele 8 rezultate

Statie radio Avanti

Statie radio Avanti

Statie radio Avanti

Statiile Avanti sunt de fabricate din materiale de calitate superioara si pot fi un companion de nadeje in orice drum.

Sunt folosite la scara lagra de catre soferi pentru a se avertiza intre ei in legatura cu diverse informatii din trafic (accidente, patrule de politie, radare etc…

Deasemenea sunt folosite si ca statii de baza,pentru flote de camioane sau utilitare.Cei de la Avanti au introdus o multitudine de functii cu care vin doatate statiile radio Avanti.

Statie radio Avanti

Caractersitici Tehnice Generale Statie CB Avanti

40 de Canale AM / FMPutere emisie: 4W (vers Export 10W). ATENTE! In EU puterea de emisie legala este de 4W!Alimentare la 12V-24VSquelch Automat si ManualSquelch Automat (ASQ) setabil in sensibilitateFunctie VOX (maini libere): DARF Gain (sensibilitatea la receptie) ajustabila in mai multe trepteButon Ajustare Volum si ON / OFFButoane UP/DOWN, schimbare canale pozitionate pe microfonDisplay LCD, indicare numar canal, RX/TX, S-meterFunctie Blocare TasteMicrofon integratMufa difuzor extern pe panoul spateMufa bricheta pentru alimentarea rapidaGarantie: 2 ani

Statiile radio Avanti pot fi folosite pe camioane(cele ce au alimentare de 24v),dar sunt folosite cu precadere de autoturisme .

SC DAYOV LOGISTIK SRL, magazin online specializat in echipamente auto, statii radio CB ,PMR, antene radio CB,huse si bare de portbagaj, acumulatori moto si industriali.