Afișez toate cele 23 de rezultate

Acumulatori industriali Yuasa

Acumulatori industriali Yuasa

Acumulatori industriali yuasa

Yuasa Battery este producatorul numarul 1 mondial de baterii moto, fiind furnizorul OEM pentru majoritatea marcilor de motociclete (Honda, Yamaha, Suzuki,

In primul rand, trebuie sa stii ca o baterie auto are rolul de a stoca energia acumulata si de a pune in functiune motorul termic. Iar atunci cand motorul este oprit, rolul bateriei auto este acela de a alimenta consumatorii electrici. Bateria auto functioneaza doar daca o incarci cu energie electrica. Procesul de incarcare a unei baterii auto este relativ simplu. Trebuie sa o conectezi la o sursa de tensiune electrica (un generator), un redresor sau un alternator al masinii, mai exact la bornele bateriei.

O baterie auto, in medie, functioneaza in jur de 3-4 ani. Daca aceasta este intretinuta bine, poate ajunge si la o durata de functionare de 6 pana la 7 ani. In cazul in care aceasta nu este intretinuta corespunzator, poate avea o durata de maximum 2 ani de zile. In timp, capacitatea bateriei auto poate scadea, mai ales in cazul masinilor care sunt folosite la drumuri scurte si cu care se circula mai mult in oras. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca acumulatorul auto furnizeaza o cantitate mare de curent de fiecare data cand este pornit si nu are timp sa se incarce.