Afișez toate cele 3 rezultate

Acumulatori AGM

Acumulatori Agm

Bateria auto este o baterie de acumulatoare, componentă a vehiculelor cu motor cu ardere internă sau motor electric. Ea produce și cedează energie electrică necesară pentru ca motorul să pornească și pentru a alimenta consumatorii electrici.

Bateriile auto pot fi pentru multi dintre proprietarii unor autovehicule o adevarata incercare, mai ales atunci cand vine vorba despre schimbarea acestora. Poate fi o sarcina dificila atunci cand nu ai cunostinte cu privirea la ce inseamna, cum functioneaza, care este durata de viata a unei baterii auto, precum si despre cum se verifica starea de incarcare a acesteia.

Bateriile auto, in primul rand, sunt piese auto importante care pun in functiune motorul unei masini si care o ajuta sa se deplaseze in perfecta stare. De cate ori nu ai spus sau ai auzit expresia „Mi-a murit bateria auto!”? Ei bine, acest lucru este problematic, dar daca stii cateva lucruri importante cu privire la ceea ce inseamna functionarea bateriei auto si cum pune in pornire motorul, atunci lucrurile se pot rezolva mai usor sau pot fi prevazute.